Călăraşi: Distracţie la bazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au luat cu asalt ştrandul pentru a scăpa de căldura toridă. Cu mic cu mare călărăşenii  s-au pregătit  dis de dimineaţă  pentru  a merge la bazin.

„Anul acesta este pentru prima oară când vin. Am venit mai mult pentru fetiţa mea, pentru ca-i place foarte mult să înoate, Ne simţim foarte bine aici, şi vom veni ori de câte ori avem timp liber”, a declarat Flori Moldoveanu, o tânără în vârstă de 25 de ani. Sunt organizate aici chiar şi cursuri de înot pentru copii.

Doamnele au la dispoziţie şezlonguri, unde se pot destinde şi pot căpăta un bronz uniform. De asemenea, în incinta bazinului se află şi o miniterasă de unde se pot achiziţiona băuturi răcoritoare şi chiar şi bere pentru domni.

Bazinul din Baza de Agrement "Dumbrava" este deschis de marţi pînă duminică pentru toţi cei ce îşi doresc relaxare în aer liber, să înoate în bazin şi să se bronzeze frumos. Călărăşenii pot petrece timpul liber la bazin contra unei sume de 5 lei pentru adulţii care vor să înoate în bazinul mare şi 2 lei pentru copiii ce vor folosi bazinul mic

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite