Călăraşi: Denisa Şerban, o steluţă pe portativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa de doar 7 ani a reuşit să uimească juriul la festivalul internaţional de interpretare vocală pentru copii de la Slobozia.

Deşi face canto de aproape 3 luni, fetiţa a câştigat premiul II. „Prima dată am fost la Palatul Copiilor să mă înscriu la pian. Am dat şi o probă de voce, iar de atunci profesoara Daniela Tudor mi-a spus că ar trebui să iau şi lecţii de canto“, ne-a spus micuţa Denisa. Fetiţa este foarte încântă şi spune că şi-ar dori să facă performanţă în domeniul muzical. „Foarte multă lume mă încurajează să cânt, iar acest lucru mă bucură nespus“, a precizat fetiţa.

25 de copii la Slobozia

La Festivalul Internaţional de Interpretare Vocală pentru Copii "Steluţe pe portativ“ “, ediţia a III-a, iunie 201, în cadrul Sărbătorilor Municipiului Slobozia, Denisa a luptat pentru premiu cu încă 25 de copii de vârsta ei. „Am fost foarte fericită când am câştigat, cea mai mare bucurie. Eu nu prea am avut emoţii, mai mult mama. A fost foarte frumos la festival şi mi-aş dori să mai particip“, a mai spus Denisa.

„Sunt şic“

Fetiţa a interpretat  melodia „Sunt şic“, despre care mama sa, Daniela, ne-a spus că i se potriveşte de minune. „Denisa este şic şi îi place să cocheteze. Adoră să cânte şi ne-am gândit să facem tot posibilul pentru a-i da această şansă. Încercăm să o susţinem în tot ceea ce face şi vrem s-o încurajăm să urmeze o carieră în domeniul artistic. Uneori mă gândesc că este prea mult pentru ea, face canto, pian şi nu neglijează nici şcoala, dar atâta timp  cât este ea fericită suntem şi noi“, ne-a spus zâmbind mama Denisei.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite