Călăraşi: Denisa Pârvu, finalistă la „My song contest“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa Pârvu la un concurs în Macedonia
Denisa Pârvu la un concurs în Macedonia

Aceasta se va lupta cu opt concurenţi pentru câştigarea concursului internaţional „My song contest“, care îi va da şansa să încheie un contract cu o casă de discuri.

Competiţia este asemănătoare cu faimosul concurs Eurovision. La concursul „My song contest“ au participat 175 de copii, iar prima etapă a concursului a fost vot prin SMS. Ieri, s-a terminat votul iar Denisa s-a clasat pe locul 9. „Cei care vor intra în finală vor concura câte doi, în fiecare săptămână, la emisiunea „Răi, da’ buni!“ de la Antena 1. Premiul cel mare îl reprezintă suma de 1.000 de euro şi posibilitatea de a încheia un contract cu o casă de discuri“, declară Gabriela Pârvu, mama Denisei.

Astăzi, finaliştii vot fi contactaţi telefonic pentru a participa la emisiunea „Răi, da’ buni!“ de la Antena 1. Denisa cântă de la vârsta de 6 ani şi a reprezentat România la numeroase concursuri internaţionale. A jucat chiar şi în filme şi cântă atât la concursuri dar şi pentru copii sau bătrâni. Împreună cu Oana Sârbu a cântat pentru copiii bolnavi de leucemie pe care i-a impresionat până la lacrimi Micuţa artistă participă la acest concurs cu melodia „Vino lăutare“.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite