Călăraşi: Dacă Consiliul Judeţean girează, Spitalul va contracta un credit de 500.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean va susţine aprobării proiectul de hotărâre privind aprobarea garantării unui împrumut bancar în valoare de 500.000 de lei contractat de Spitalul de Urgenţă.

Aprobarea acestui proiect va fi dezbătută în şedinţa de marţi a Consiliului Judeţean (CJ) la orele 12.00. Pe lângă acesta se va mai discuta şi rectificarea bugetului propriu al judeţului Călăraşi pentru anul 2010, „Proiectul de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru o persoană adultă asistată în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Ciocăneşti şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Plătăreşti, pentru anul 2010.

De asemenea, se va discuta şi despre proiectul de hotărâre privind numirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean în comisiile etice ale spitalelor publice din reţeaua proprie.

Alte două proiecte de hotărâri vizează desemnarea reprezentantului CJ în Consiliul de administraţie al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă  Educaţională şi a unui delegat ce va organiza activitatea Comisiei pentru soluţionarea exproprierilor terenurilor unde se va realiza  lucrarea „Sursă (puţuri ) de alimentare cu apă a municipiului Slobozia“.






Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite