Călăraşi: Crimă la Frăsinet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae S, autorul omorului a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Pe fondul băuturii şi a unui conflict spontan acesta l-a înjunghiat mortal pe un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Marţi seara în jurul orelor 21,00, poliţiştii din comuna Frăsinet au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Satul Luptători se află un bărbat mort. Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă tribunalul Călăraşi  împreună cu o echipă operativă au constatat fapul că din cauza băuturii şi a unui conflict spontan, Nicolae S., de 50 de ani, i-a aplicat o lovitură de cuţit în dreptul toracelui drept lui Radu M., de 36 de ani, care a decedat în scurt timp.

Autorul faptei, suspect de omor calificat, a fost depistat în satul Luptători, comuna Frăsinet, şi a fost predat Parchetului de pe lângă Tribunalui Călăraşi. Procurorul a luat măsura reţinerii sale pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Călăraşi. În cursul zilei de azi Nicolae S. va fi prezentat Tribunalului cu propunerea de arestare preventivă.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite