Călăraşi: Claudiu Manea vrea să devină actor de comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Adolescentul a jucat în piesa de teatru „Lada“ de Ion Sava, interpretându-l pe Cardinalul Mazarin.

Elev în clasa a X-a la liceul Teoretic Mihai Eminescu, tânărul este pasionat de actorie, jucând în piese de teatru. Cea mai importantă a fost „Lada“, care s-a jucat la Sighişoara. Din aprilie 2010, frecventează cursurile de actorie, făcând parte din trupa „Melpomena“ formată din elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“.

În perioada 14-16 iulie 2010, Claudiu, împreună cu colegii de trupă, au participat la Concursul Naţional de Teatru Medieval. „ La acest eveniment au participat optsprezece trupe, iar noi am luat locul III. Sunt foarte mândru de reuşita noastră,“ povesteşte tânărul. În cadrul Festivalului de la Sighişoara a participat şi la activităţi sportive: alpinism şi orientare turistică unde a luat locul I.

Premiant


La şcoală tânărul învaţă foarte bine, având medii numai de 9 şi 10. Materiile lui preferate sunt matematica şi limba engleză, participând la diverse concursuri. „Învăţ din plăcere şi mă gândesc la ce e mai bine pentru mine,“ spune elevul. A participat la Sesiunea de Comunicări, unde a obţinut premiul I, iar la Ziua Limbilor Străine a fost plăcut impresionat de ceilalţi copii care au venit din alte ţări, legând diverse prietenii.

Universitatea ASE şi Facultatea de Teatru şi Film

După ce termină liceul, tânărul vrea să urmeze cursurile Academiei de Studii Economice şi, în paralel, Faculatea de Teatru şi Film. „ Aş vrea să joc în multe filme, mai ales în comedii, dar în acelaşi timp să îmi pot deschide şi o afacere proprie,“ povesteşte Claudiu. Îşi doreşte să se realizeze pe plan profesional în străinătate, în Anglia, pentru că este o ţară mai bine dezvoltată şi sunt mai multe şanse de a reuşi decât în România.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite