CSS Călărași a câştigat Campionatul Internaţional de Baseball

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leaders Călărași, CSS Călărași, Abatorul Chișinău și Lotul Național de juniori I al României au fost echipele care s-au întrecut în această competiţie.

Turneul Internațional de Baseball a avut loc de vineri până duminică la Stadionul Municipal. Competiţia a avut loc pe terenul de zgură iar câştigătoare a fost echipa  CSS Călărași.

Cel mai bun jucător

Unul din jucătorii foarte buni ai CSS Călăraşi este Marian Simion. Deşi în anul 2004 a fost desemnat cel mai bun din ţară, iar în perioada 2004-2008 a câştiga titlul de cel mai tehnic jucător de baseball, Marian Simion este în continuare o persoană modestă căreia nu-i place să se laude cu performanţele pe care le are. Se consideră un tânăr absolut normal, la fel ca şi colegii săi, căruia viaţa i-a oferit puţin talent pentru a juca baseball.

Nu i se pare nimic deosebit nici în faptul că este component al lotului naţional de baseball, echipa de juniori. Până în prezent, a participat, cu echipa de club CSS Călăraşi, la campionatul mondial din Lituania, unde a obţinut locul III. Cu echipa de baseball a României a mers la 4 campionate europene, toate desfăşurate în Italia. De fiecare dată a fost căpitanul echipei. Se pregăteşte intens pentru  campionatul european din Austria, care se va desfăşura în perioada 1-6 august 2010.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite