Azi a sosit Caravana Adevărul la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cărţile din colecţiile Adevărul pot fi achiziţionate de cetăţeni astăzi şi mâine de la caravana situată lângă sucursala Raiffaisen Bank, lângă piaţa din zona Orizont 

Astăzi şi mâine aceasta va poposi la Călăraşi, lângă Piaţa Big, vizavi de Sucursala Raiffeisen Bank, între orele 09,00 dimineaţa până la orele 19,00. Pe 9 august va fi la Alexandria iar pe data de 10 la Roşiori de Vede. Colecţiile de carte şi filme pot fi cumpărate de la rulota ce străbate ţara, pentru a fi mai aproape de cititorii săi.

La caravana „Cărţile Adevărul“ călărăşenii îşi pot cumpăra cărţile din colecţiile Jules Vernes, Colecţia Pictori de Geniu, Marile Muzee ale Lumii, Rahan, colecţia Disney- Prima mea enciclopedie cu Winnie ursuleţul şi prietenii săi şi Sfârşitul Ceauşeştilor.

Toate aceste colecţii au avut un mare success printer cititori şi mulţi spun că nu au reuşit să „prindă“ toate cărţile din colecţie. Pentru o carte din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai”, călărăşenii trebuie să plătească 11 lei, şi 11,9 lei pentru o carte din colecţia pentru copii „Disney, Cele mai frumoase poveşti”, o altă colecţie ce a fost la mare căutare printre călărăşeni.

Oamenii îşi completează colecţiile

O doamnă a cumpărat 30 de cărţi din diverse colecţii pentru ea şi fata ei pe care a achitat suma de 329 de lei „Nu am apucat să iau anumite volume şi s-a întâmplat să nu am bani când au apărut.  Caravana ar trebui să vină mai des în oraşul nostru“, spune Niculina Pană, 42 de ani,vânzătoare. Ionela Nicolae, în vârstă de 31 de ani, şi-a achiziţionat câteva volume din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai” pentru care a plătit suma de 99 de lei. Vreau să achiziţionez toată colecţia, şi pentru că n-am reuşit să le găsesc la chioşc, şi am aflat din ziarul „Adevărul de Seară“ că vine caravana“, a adăugat aceasta.

DVD-urile, la mare căutare

Ciprian Rusu de 20 de ani şi-a luat colecţia „Brigada Diverse“, cu 3 DVD-uri, pe care a dat 16 lei „Nu prea intru în chioşcurile de ziare şi pentru că a sosit caravana m-am gândit să-mi cumpăr DVD-uri pentru că-mi plac foarte mult“, povesteşte acesta.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite