Călăraşi: Angajaţi instruiţi la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii de la TenarisSilcotub vor urma cursuri de formare profesională
Angajaţii de la TenarisSilcotub vor urma cursuri de formare profesională

Printr-un program derulat cu co-finanţare europeană, Tenaris Silcotub va forma profesional 736 de angajaţi.

Tenaris Silcotub a primit co-finanţare din fonduri europene pentru implementarea proiectului „Inovare în management şi performanţă prin cursuri de caliatate –Impact“. Cu ajutorul fondurilor de la Uniunea Europeană 736 de angajaţi vor beneficia de proiectul Impact.

Acesta se derulează în perioada august 2010-ianuarie 2012, pentru cei care vor merge la training.  Vor rezulta competenţe transferabile, ceea ce va permite o mai mare adaptabilitate a angajaţilor la necesităţile pieţei muncii şi va contribui la crearea unor specialişti de top în industria românească de profil.

Cele mai bune practici desprinse din experienţa din România vor fi transferate în alte ţări, precum Italia, Mexic, Venezuela, Columbia şi Brazilia. Valoarea totală a proiectului este de 2.278.728 lei, din care 1.246.341 lei este co-finanţată prin Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Prin subiectele în cadrul acestor cursuri  se numără înţelegerea unor proiecte tehnologice, comunicarea, antrenarea şi motivarea oamenilor, managementul performanţei şi al proiectelor, fundamentale statisticii şi achiziţiile.

„Programul este o continuare firească a eforturilor noastre pentru dezvoltarea angajaţilor“, a declarat Florin Dulgheru, coordonator. Proiectul Impact contribuie la realizarea Programului Naţional de Reformă 2007-2010, care susţine mobilitatea forţei de muncă prin facilitarea trecerii de la o ocupaţie la alta.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite