Călăraşi: Amenzi usturătoare pentru transportul de mărfuri şi persoane, ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni comune, pe linia verificării în trafic a legalităţii transporturilor de mărfuri şi persoane, pe D.N. 3, pe raza Oraşului Fundulea, au fost controlate 45 de autovehicule, fiind constatate şi sancţionate 16 nereguli.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi a Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi, în colaborare cu reprezentanţi ai A.R.R. Călăraşi şi I.T.M. Călăraşi, au efectuat joi o acţiune comună, pe linia verificării în trafic a legalităţii transporturilor de mărfuri şi persoane, pe D.N. 3, pe raza Oraşului Fundulea. Au fost controlate 45 de autovehicule, fiind constatate şi sancţionate 16 nereguli.

Efectivele de control au verificat 30 de autovehicule destinate transportului de mărfuri  şi 14 transportului de persoane, dar şi 4 societăţi comerciale, fiind aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 71.634 lei. Au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale două autovehicule.

Poliţiştii continuă acţiunile în trafic pentru verificarea legalităţii efectuării transporturilor de mărfuri şi de persoane

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite