Alina Naghi este audiată la casa de pe Flacăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Naghi, audiată acasă în tragedia nautică de pe Borcea. Soţia milionarului George Naghi, dispărut pe 7 august într-un teribil accident nautic, nu se poate deplasa la Postul de Poliţie Transporturi Navale pentru a da declaraţii.

Ea merge greu, cu ajutorul unui cadru metalic, după ce a fost rănită atunci când soţul său şi-a pierdut viaţa. Din această cauză, un poliţist va merge la „Fermă“ pentru a o audia. Declaraţia Alinei Naghi este esenţială pentru finalizarea dosarului accidentului nautic de pe Borcea.

Oamenii legii vor să afle şi varianta femeii despre ceea ce s-a întâmplat în barcă, cu doar câteva clipe înainte de tragedie. Se încearcă excluderea oricărei variante care ar fi putut duce la producerea accidentului: oboseală şi consum de alcool“, susţin surse judiciare. Anchetatorii merg în continuare pe varianta unei erori umane, având în vedere că decesul nu a fost provocat de consumul de alcool şi nici de vreo boală gravă.

Mâine la ora 15.00 Alina Naghi va primi vizita unui poliţist , în faţa căruia va da şi va semna o declaraţie. George Naghi, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bărăgan, a murit pe data de 7 august, la vârsta de 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. El se afla în barcă, la o plimbare, cu soţia, Alina(53 de ani), care a suferit mai multe traumatisme.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite