Călăraşi: Alina Georgescu, palmares cu peste 30 de diplome

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta este pasionată de desen
Adolescenta este pasionată de desen

Deşi este clasa a VII-a, adolescenta adoră să participe la competiţii de orice fel pentru a-şi testa limitele.

„Nu ştiu exact câte diplome am. Dar particip la toate competiţiile şi mă pregătesc pentru fiecare“, ne-a spus Alina. Ea a obţinut 70 de puncte la Faza Judeţeană a Concursului Naţional „Olimpiadele cunoaşterii“ din 10 februarie 2011. La ediţia a III-a a Zilei Internaţionale a Mării Negre, „Vapoare pe Marea Neagră“, secţiunea pictură, fata e primit diplomă de participare.

Concursurile, pe primul plan

Tot diplomă de participare a obţinut cu lucrare metodico-ştiinţifică la „Simpozionul dedicat Zilei Mondiale a Apei“ din 20 martie 2010. Alina a primit tittlul de „Prieten al Muzeului“ şi premiul II pentru participarea la expoziţia de creaţie plastică dedicată „Zilei Mondiale a Zonelor Umede“ din 2 februarie 2010. La Concursul Naţional „Deşeurile, o ameninţare pentru toţi!“, adolescenta a câştigat premiul I, dar şi menţiune pentru cel mai frumos costum realizat din materiale reciclabile.  „Am participat la multe concursuri şi mă bucur foarte mult când câştig. Părinţii mei mă sprijină în tot ce fac şi sunt alături de mine. Sunt cea mai fericită când ei sunt mândri de mine“, ne-a mai spus Alina.

Fascinată de desen

Adolescenta mai are o pasiune. Din copilărie s-a simţit atrasă de desen şi petrece zilnic aproximativ 2 ore pentru acest hobby. „ Îmi place să desenez portret şi peisaje. Mă relaxează foarte mult şi o fac doar pentru mine. Nu urmez nici un fel de cursuri în acestă privinţă“, ne-a spus adolescenta.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite