Alina Naghi, a fost externată de la clinica Dobling, dar rămâne la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Naghi a fost rănită în accidentul petrecut în data de 7 august 2011, în care patronul Aldis, George Naghi şi-a pierdut viaţa. Potrivit Mediafax , Alina Naghi a fost externată de la clinica Privatklinik Doblink din Viena, urmând  să fie operată la picior peste două săptămâni.

Alina Naghi rămâne în continuare la Viena până va fi supusă operaţiei. „Alina Naghi nu a ajuns la Călăraşi, cel mai probabil rămâne în continuare rămâne la Viena“, a declarat Vasile Ţăranu, administratorul firmei Aldis.

Medicii de la Viena nu se pot pronunţa despre perioada de recuperare. În prezent, Alina Naghi se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic. În data de 24 august 2011, Alina, a trimis o scrisoare de pe patul de spital, unde povesteşte cum s-a petrecut nefericitul accident şi a făcut precizări despre Tudor Naghi, fiul legitim al milionarului. „Nu vreau să trec şi peste subiectul îndelung vehiculat, legat de Teodor (Doru), băiatul lui George Naghi. Unul dintre cei doi copii ai săi, Gina fiind înfiată de foarte mulţi ani. Nu sunt nici un fel de probleme, în primul rând pentru că Doru este un copil bun, cuminte, eu implicându-mă în asigurarea unui drum cât mai bun al său, în viaţă“, a precizat Alina Naghi în scrisoarea pe care a trimis-o.

Accidentul

În data de 7 august 2011, George Naghi a ieşit la o plimbare cu barca împreună cu soţia sa. „Ne aflam în barcă, pe Borcea, în acea nenorocită după-amiază de duminică. Plecasem de la casa de pe Dunăre şi pentru că eu stăteam foarte încordată în barcă şi mă ţineam cu braţul de marginea şalupei, George m-a îndemnat să mă relaxez şi să îmi proptesc picioarele în locul special, din faţa scaunului“, spune Alina Naghi. Tot ea precizează că nu înţelegea cum să ţină piciorul pentru a nu exista pericolul să se rănească. George Naghi s-a aplecat pentru a-i arăta, iar aceasta a fost secunda care a dus la tragedie. „ Ultima secvenţă pe care mi-o amintesc este a bătăii sale din picior, prin care îmi arăta cum să îmi pun piciorul în acel piedestal.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite