FOTOGALERIE Alina Naghi se reface. Văduva miliardarului Aldis, la cumpăraturi pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Naghi, suprinsă în Bucureşti, la cumpărături, de fotoreporterii Click Foto: Mihai Ionescu
Alina Naghi, suprinsă în Bucureşti, la cumpărături, de fotoreporterii Click Foto: Mihai Ionescu

Existenţa văduvei miliardarului George Naghi pare să intre în normal. Deşi apropiaţii familiei susţin că această este în continuare distrusă după pierderea lui „Dadi”, Alina Naghi, în vârstă de 54 de ani, a fost suprinsă de fotoreporterii Click!, la cumpărături în buricul Capitalei şi la un restaurant de fiţe. Preţ de câteva ore, însoţită de câţiva prieteni, Alina a mers în câteva magazine de lux de pe Cale

După accidentarea suferită la picior în incidentul nautic de pe braţul Borcea din 7 august 2012, când soţul său a murit pe loc, Alina Naghi a evitat orice apariţie în public. Nu a dat ochii cu lumea nici la parastasele soţului său şi nici nu a fost prezentă la înmânarea diplomelor de cetăţeni de onoare pe care primarul oraşul Călăraşiului, Nicolae Dragu, le-a acordat familiei Naghi pe 24 ianuarie 2012. În fotografiile suprinse de Click! se poate observa că Alina Naghi este încă în doliu, ea purtând haine de culoare neagră în memoria lui George Naghi, cel care a construit imperiul Aldis de la Călăraşi.

image

VEZI AICI IMAGINI CU FAMILIA NAGHI

Tragedia din 7 august 2011

George Naghi, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bărăgan, a murit pe data de 7 august, la vârsta de 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. El se afla în barcă, la o plimbare, cu soţia, Alina, care a suferit mai multe traumatisme.

În topul Forbes

Firma Aldis pe care o patrona reprezintă o investitie de circa 70 de milioane de euro, cu o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi. Aldis Calarasi este al treilea mare jucător de pe piaţa procesatorilor de carne din România, cu afaceri de 97,6 milioane euro în 2010. Familia Naghi figurează în topul Forbes cu o avere de 28 milioane de euro.

Citeşte şi: FOTOGALERIE Imperiul Aldis, pe butuci? După ce a vândut ferma, soţia răposatului George Naghi a închis mai multe magazine din ţară

Citeşte şi: Ferma Aldis, cel mai drag loc al răposatului George Naghi, vândută unui libanez cu 3 milioane de euro

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite