Adevărul de Seară, primit cu entuziasm la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul cu cel mai mare tiraj din oraş a fost aşteptat cu nerăbdare de localnici.

Adevărul de Seară Călăraşi apare de luni până vineri într-un tiraj de 6.000 de exemplare. În weekend, în oraş sunt distribuite 4.000 de exemplare gratuite.Apariţia primului număr al cotidianului a stârnit interesul cititorilor de pe malul Borcei.

Vestea că în oraş se lansează cotidianul cu cele mai proaspete şi de calitate informaţii i-a făcut pe mulţi cititori să aştepte ziarul lângă standurile portocalii amplasate în tot oraşul: „E un ziar bun, mi se pare extraordinar  faptul că avem un ziar cu informaţii de calitate“, a declarat Marian Radu, un tânăr fotbalist.

Colegul său, Cristian Cinaru (25 de ani), îl completează: „Am o părere foarte bună despre  ziar. Mi-a plăcut foarte mult şi mi-aş dori să găsesc în ziar informaţii mai ample despre locuri de muncă şi sport“, a spus tânărul. Adevărul de Seară a fost primit cu entuziasm şi de cei mai tineri localnici. „Îmi place că de acum avem şi noi o altă opţiune. Ziarul este foarte interesant,dar mai ales util!“, a declarat Gabriel Alexandru, elev.

Cel mai citit ziar

Reţeaua de cotidiene gratuite „Adevărul de Seară“, editată de trustul Adevărul Holding, are 36 de ediţii locale, care apar în reşedinţele de judeţ, şi este distribuită în 51 de oraşe. Reţeaua a fost lansată în data de 17 octombrie 2008, şi a avut, iniţial, un tiraj total de aproximativ 250.000 de exemplare, fiind încă de la început cotidianul cu cel mai mare tiraj la nivel naţional. Odată cu lansarea noilor ediţii, la Zalău şi Călăraşi, din această săptămână, tirajul total al reţelei ajunge la 532.000 de exemplare pe zi.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite