Călăraşi: Acrobaţii spectaculoase şi povestea lui Aladin, sub cupola circului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii însoţiţi de părinţi au asistat aseară la spectacolul oferit de artiştii circului Praga, la stadion.

Numerele cele mai aplaudate de spectatori au fost povestea lui Aladin, meciul de fotbal al câinilor şi acrobaţiile spectaculoase oferite de trupa „Andrei“. Micuţii au fost foarte entuziasmaţi de prestaţia artiştilor care au avut o reprezentaţie impresionantă, efectuând tumbe foarte periculoase. Aceştia au strârnit ropote de aplauze în rândul spectatorilor.

Poveşti arabe

image

Imediat, registrul a fost schimbat prin intrarea în scenă a două cadâne frumoase care au dansat având încolăciţi pe corp nişte şerpi periculoşi. Jafar, faimosul personaj din povestea lui Alladin, a scos flăcări pe gură, spre deliciul micuţilor prezenţi la spectacol. În pauza de la jumătatea spectacolului, copiii au putut să se plimbe cu cămila contra sumei de 10 lei şi cu poneiul pentru 5 lei.

image

„E foarte frumos aici. Cel mai mult mi-a plăcut că m-am plimbat cu poneiul“, spune entuziasmată Sabrina Moldoveanu, o fetiţă de şapte anişori. Spectacolul continuă în această după-amiază şi mâine seară.

image

Valsul armăsarilor pur-sânge

Dresorul Carlos a reuşit să-i transforme pe poneii văzuţi de majoritatea oamenilor drept nişte animale pentru distracţia copiilor, în adevăraţi artişti. Aceştia au sărit prin inele şi au stat chiar şi în două picioare uimind astfel publicul.   

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite