Călăraşi: Accident cu o persoană decedată, pe DN 31

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist de 23 de ani a murit aseară, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de un autotren.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orelor 22, pe DN 31, în afara comunei Cuza Vodă. Un autoturism marca Cielo, aparţinând unei firme de taxi, condus de un tânăr de 24 de ani, din Călăraşi, care circula regulamentar, a fost strivit de partea din spate a unui autotren, care a intrat pe contrasens şi l-a prins sub roţi.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a-i elibera din fiarele contorsionate pe şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta. În urma accidentului, taximetristul a decedat, iar pasagerul din dreapta, un tânăr de 27 de ani, din Călăraşi, a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti. Şoferul autotrenului, un bărbat de 53 de ani, din comuna Curcani, nu a fost rănit în urma groaznicului accident.

Dosar penal

Poliţiştii au sesizat în acest caz şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru că şoferul taxiului se afla în timpul programului de lucru şi se consideră accident de muncă. „În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite