Călăraşi: Accident cu şase victime la Dor Mărunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane au fost rănite într-un accident grav accident de circulaţie în apropiere de Dor Mărunt.

Un echipaj specializat SMURD şi un echipaj de descarcerare din cardul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au intervenit, sâmbătă, pe raza localităţii Dor Mărunt, pe DN 3A, pentru acordarea primului ajutor şi salvarea mai multor persoane implicate într-un accident rutier. Echipajele I.S.U. „Barbu Ştirbei”, sosite la locul intervenţiei, au identificat 6 victime aflate în autoturismul marca Land Rover (înmatriculat în Călăraşi), care a ieşit în decor şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Trei dintre victime au fost preluate de S.A.J. Lehliu Gară, iar celelalte trei de către SMURD. Astfel, cele trei victime care au primit îngrijiri din partea echipajului încadrat pe autospeciala SMURD sunt: Sorin J., în vârstă de 34 de ani, pasager în autoturism, care era rănit, existând suspiciunea de fractură la nivelul membrului inferior stâng şi dureri la nivelul şoldului drept, Dragomir M., în vârstă de 34 de ani, pasager în autoturism, care prezenta multiple zgârieturi la piciorul stâng, posibil fracturat, Alexandru S., în vârstă de 27 de ani, conducătorul auto, care prezenta excoriaţii şi acuza dureri la nivelul membrului inferior stâng.

Toate cele trei victime au primit ajutor medical de urgenţă, au fost imobilizate, monitorizate şi transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

 

 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite