Călăraşi: A evitat un caine si a lovit un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Şoldanu a încercat să să evite un câine care i-a sărit în faţa maşinii, a pierdut controlul volanului şi a lovit un pieton. După accident şoferul a transportat victima la spital însă s-au înţeles să nu anunţe poliţia.

Accidentul a avut loc în localitatea Gruiu. Iezefin T. (34 de ani) conducea un autoturism Dacia Logan, din direcţia Olteniţa-Bucureşti, iar în interiorul localităţii Gruiu, a încercat să evite un câine care i-a tăiat calea, a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi l-a acroşat pe Cristian A., care se deplasa pe marginea drumului.

După accident, şoferul a transportat victima la spital şi au ajuns la înţelegerea de a nu chema poliţia.  Cu toate acestea, cumnatul victimei, Valerică M., din Bucureşti, a sesizat telefonic poliţia şi le-a povestit cele întâmplate. Poliţiştii au constatat că şoferul posedă permis de conducere şi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

I-a fost reţinut permisul de conducere, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite