Călăraşi: Fostul director de la Tineret şi Sport, Mihai Stroe, cercetat de Agenţia Naţională de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat  că fostul director coordonator al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport(DJTS) Călăraşi, Mihai Stroe, a încălcat legislaţia privind regimul juridic al incompabilităţilor.

În urma evaluărilor din data de 17 noiembrie 2010, ANI a constatat că în perioada 23 mai 2009-2 octombrie 2009, Mihai Stroe a fost director coordonator la DJTS Călăraşi şi administrator la S.C. R &Guard Security , precum şi agent de asigurări al S.C. Allianz-Ţiriac Asigurări şi S.C. Astra Asigurări. În perioada 23 mai 2009-09 august 2010, Stroe a fost director la Direcţia pentru Sport. „Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică. ANI îşi exercită drepturile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale şi dreptul la apărare“, se precizează într-un comunicat al instituţiei.

Patinoarul de 500.000 de lei

Mihai Stroe a devenit cunoscut printr-un scandal răsunător legat de cumpărarea şi instalarea la Stadionul Municipal a unui pationar pentru care s-au plătit 500.000 de lei. Investiţia făcută în mandatul său s-a a dovedit un eşec. Patinoarul inaugurat în martie 2010 stă cu lacătul pe uşă, deoarece nimeni nu este interesat să patineze, dar nici personal care să se ocupe de întreţinerea lui. Până la sfârşitul anului trecut, se vânduseră bilete de doar 800 de lei!O altă investiţiei păguboasă făcută de Stroe a fost achiziţionarea unei mături de curăţat gheaţa care a costat 13.000 de euro, de şase ori mai mult decât preţul normal de pe piaţă.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite