Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcuri a opta ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

EDIŢIE SPECIALĂ ADS Călăraşi: George Naghi-viaţa şi moartea unui milionar(paginile 3 ,4, 5, 6 şi 7). Omul care a marcat istoria postrevoluţionară a Călăraşiului a dispărut dintre noi. Numele oraşului devenise sinonim cu Aldis, afacerea pe care George Naghi a ridicat-o aici, la Călăraşi, în locurile pe care le-a iubit.
Meritele lui George Naghi au fost recunoscute public de oficialii oraşului, care au declarat zi de doliu miercuri, 10 august, la înmormântarea patronului imperiului Aldis. Ei spun că milionarul a făcut mult bine atât comunităţii, prin cele 1.500 de locuri de muncă pe care le-a creat la fabricile şi magazinele Aldis, cât şi individual, celor care îi cereau ajutorul.

În pagina de utile veţi găsi sfaturi interesante despre „Cum să ne alegem ochelarii de soare“. Specialiştii recomandă ca, pet imp de vară, să purtăm ochelari de soare cu rame cât mai mari.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 18- 24 august. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!





image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite