Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcuri a cincea  ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate!

Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

Călăraşiul, mai scump ca Bucureştiul. Află care este explicaţia pentru care alimentele de bază se vând în oraşul nostru cu preţuri mai mari decât în Capitală!

În interviul cu Ionel Stan, inspector-şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă, găsiţi informaţii despre misiunea oamenilor legii privind combaterea angajării fără forme legale.

Reportajul „Comoara de la Ştirbei“ vă dezvăluie faptul că oraşul nostru deţine singurul fond de carte veche din judeţ. Peste 200 de volume, cu o vechime de 127 de ani, sunt ţinute sub cheie la bilbioteca de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei“.

Turism în regiunea Istro-pontica este un proiect inedit prin care trei judeţe româneşti şi trei bulgăreşti au fost unificate pentru a atrage vizitatori din toată lumea în zona riverană Dunării.

Cei mai buni sportivi din oraş se pregătesc pentru campionatul naţional de seniori. În pagina de Sport vei afla cât şi unde se antrenează culturiştii.

Ce acte îţi trebuie pentru o locuinţă ANL găseşti în pagina de Utile. Până în prezent, aproape 1.000 de dosare ale solicitanţilor de locuinţe aşteaptă la Primărie.

Dumitru Chirilă, promotorul sportului local povesteşte cum a făcut performanţă în tinereţe, dar şi ce l-a ambiţionat pentru a-i promova pe tinerii talentaţi.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 28 iulie – 3 august. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite