Astăzi a apărut săptămânalul ADS Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Apare ADS Călăraşi
Apare ADS Călăraşi

Mâine apare la chioşcuri a 16-a ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

„Seceta pune Bărăganul pe butuci“, un articol în care veţi afla ce ravagii au făcut temperaturile ridicate pe terenurile agricole. Tot în pagina 3 veţi descoperi care sunt nemulţumirile agricultorilor dar şi  cât de bogată va fi recolta de anul viitor.

„Doctorii cu care Călăraşiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru !“ este campania demarată de ziarul nostrum în care fiecare cetăţean este invitat să-şi spună părerea despre profesioniştii în halate albe.

În pagina 5 veţi găsi secretul băuturilor preparate în casă. Nea Aurică din comuna Independenţa ne dezvăluie reţeta ţuicii la cazan.

„Stagiunea de spectacole, jucată cu casa închisă“ este un articol încare veţi găsi programul pieselor de teatru care vor fi puse în scenăp la Călăraşi. Tot aici veţi afla câte bilete s-au vândut până acum.

„Călărăşenii, provocaţi la cros de Gabriela Szabo“. Campioana olimpica la atletism îi îndeamnă pe tineri să facă sport şi le împărtăşeşte din succesul  său. Sâmbătă, 15 octombrie 2011, la stadionul Dunărea, TenarisSilcotub în parteneriat cu autorităţile locale organizează „Ziua Sportului“.  

„Unde găsiţi cele mai ieftine legume şi fructe“. Gospodinele care nu au terminat aprovizionarea cămării pot face cumpărături din centrele en-gros unde preţurile sunt mai mici decât la tarabele din piaţă.

„Viaţa în paşi de dans“ este povestea Dorinei Varghida, instructor de dans. Femeia a fost coregraf pentru multe generaţii de copii şi se mândreşte cu o carieră de aproximativ patru decenii în domeniul sportiv.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 13- 19 octombrie. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 1,90 lei, la pachet cu ghidul de sănătate!
Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite