A 13-a ediţie ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămânalul ADS Călăraşi nr.13
Săptămânalul ADS Călăraşi nr.13

Astăzi a apărut la chioşcuri a 13-a ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

„Reţeta vinului bun vine tot din străbuni“ poate fi aflată din pagina 3, unde veţi mai descoperi şi cum se culegeau viile odinioară.

În pagina 4, „Bătrâneţe în rate“ prezintă povestea câtorva bătrâni care se chinuie să supravieţuiască. Găsiţi în ziar de unde le vine salvarea!

În pagina 5 veţi găsi un reportaj inedit despre spade bizantină de la Boşneagu, ultima descopeire a arheologilor în judeţul nostrum, care este unicat în Bărăgan.

„Toamna se numără spectacolele“ este un articol despre cea de-a doua stagiune cultural, deschisă pe 12 septembrie 2011.

În pagina de sport aflaţi despre iniţiativa prinţului Ghica de a scoate primul timbre de rugby din lume.

În pagina de utile găseşti ce acte ai nevoie pentru a demola o construcţie, dar şi cui trebuie să te adresezi pentru a le obţine.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 22-28 septembrie.  În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei! Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite