Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apare ADS
Apare ADS

Astăzi a apărut la chioşcuri a 15-a ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

„Cel mai bun dascăl din judeţul nostru“ îl regăsiţi în paginile 1 şi 24. Elena Chiriacescu(58 de ani), care predă la Şcoala „Mihai Viteazul, a primit diploma de excelenţă „Învăţătorul anului“ din partea Inspetoratului Şcolar Călăraşi.

În pagina de actualitate descoperiţi cum a reuşit un călărăşean să-şi ridice o vilă, în baza unei autorizaţii de consolidare a unei case bătrâneşti, încălcând proprietatea vecinului.

„Primar pe bicicletă, de 26 de ani“ este povestea savuroasă a lui Constantin Anghel, primarul comunei Independenţa, care a reuşit să reziste în fruntea comunei încă de pe vremea comuniştilor.


„Memorialul „Popa Anatol“, o lecţie de culturism“ prefaţează evenimentul care va avea loc pe 8 octombrie la Teatrul Popular „Aurel Elefterescu. Află doar din ADS Călăraşi câţi sportive vor participa la competiţie!

„Copiii boxului“ prezintă povestea celor mai talentaţi adolescenţi care se antrenează zilnic pentru a deveni cei mai buni în ring, după o selecţie riguroasă la şcolile din judeţ.

În pagina de „Utile“ găsiţi pe ce rute şi cu ce pleci în alte localităţi. Programul autobuzelor care circulă în judeţ şi cât costă fiecare călătorie.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 6- 12 octombrie. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 1,90 lei, la pachet cu ghidul de sănătate!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite