UPDATE Nervi întinşi la maximum. Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, la staţiile de taxare de la Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul de taxare de la Feteşti
Punctul de taxare de la Feteşti

La fel ca şi săptămâna trecută, aglomeraţia a fost, luni dimineaţă, cuvântul de ordine pe Autostrada Soarelui. La staţia de taxare de la Feteşti lucrează cinci casierii pe sensul de mers către Constanţa, iar către Bucureşti două, în funcţie de valorile de trafic. La ora 10.00, valul de maşini dădea bătăi de cap angajaţilor de Administraţia Drumurilor.

ORA 13.15 Deşi sperau, după ora 10.00, la o fluidizare a traficului în zona Feteşţi, poliţiştii spun aglomeraţia creată pe Autostrada Soarelui le-a creat mair probleme. "La staţia de taxare de la Feteşti încă se circulă în coloană, fapt ce demonstrează că astăzi numărul de autovehicule este mai mare faţă de lunea trecută, când după ora 10.00 traficul a început să reintre în normal. De asemenea, pe tronsonul Cernavodă – Medgidia, alcătuit dintr-o bandă pe sensul de mers, se circulă în coloană. Le recomandăm conducătorilor auto să evite această porţiune a autostrăzii, mergând pe vechiul drum DN22C Cernavodă – Murfatlar", a anunţat Centrul Infotrafic.

Coloane de maşini

Coloanele de maşini îşi aşteptau rândul la staţiile de taxare, în special pe sensul de mers către mare. „Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe conducătorii auto care se apropie din spate să frâneze din timp”, a anunaţt Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. „Preconizăm că în cel mult o oră circulaţia va scădea semnificativ în intensitate pe Autostrada Soarelui, astfel că nu se vor mai forma coloane la staţia de taxare”, spun poliţiştii.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite