Călăraşi: 60 de tone de fier vechi fără acte, confiscate la Săruleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În  cadrul acţiunii organizate, în sistem integrat la nivel naţional pentru diminuarea criminalătăţii şi asigurarea siguranţei civice, au efectuat controale peste 11.000 de poliţişti din toată ţara.

Acţiunea a fost una de mare amploare la care au participat efective din toate categoriile: Ordine Publică, Poliţia Rutieră, Poliţia Transporturi, Investigaţii  Criminale, Combaterea Crimei Organizate, Intervenţie Rapidă şi Investigarea Fraudelor. 

4.800 de autovehicule, controlate


În cadrul acţiunii de ieri au fost verificate peste 4.800 de autovehicule, 3.079 de unităţi comerciale, 2.389 obiective asigurate cu pază. De asemenea, au fost verificaţi 131 de transportatori de valori, au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare şi au fost realizate 1.163 de filtre pe teritoriul întregii ţări.

Călăraşi, campion la furturi

Trei camioane ce transportau deşeuri metalice fără documente de provenienţă au fost depistate de către poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi de la Serviciul Transporturi. Proprietarii mărfii sunt din comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi, şi pentru că nu au putut să facă dovada provenienţei acesteia au fost sancţionaţi contravenţional şi deşeurile feroase au fost confiscate. Cele 57.280 de kilograme de fier vechi valorau 56.820 de lei. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite