Călăraşi: Patru tineri reţinuţi pentru distrugere, ameniţare şi violare de domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri tineri au fost reţinuţi, ieri, pentru 24 de ore pentru distrugere, ameninţare şi violare de domiciliu. Suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Rurală Călăraşi, împreună cu agenţii Postului de Poliţie Modelu, au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de Teodor Mihalache, de 27 ani, fost Borţoi,  zis „Charlie“,  Marian Mihalache, de 25 ani,  Valentin Ungureanu, de 24 ani, şi Marian Ungureanu, de 28 ani, toţi din Comuna Modelu, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi violare de domiciliu.

Anchetatorii spun că cei patru, provenind din două familii cunoscute în comuna Modelu ca fiind certate cu legeai au pătruns fără drept în ziua de 5 august 2010, în locuinţa ui Alinei N., de 20 ani, din comuna Modelu. Fără să stea pe gânduri, au distrus mai multe bunuri, iar pe fondul unui conflict mai vechi, l-au ameninţat cu acte de violenţă pe Iulian Ş., din aceeaşi localitate.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite