Astăzi este înmormântat şeful Antidrog Ialomiţa, Marius Vană, mort la 33 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 33 de ani, Marius Vană a încetat fulgerător din viaţă, luni, în urma unui atac de cord. Astăzi el va fi condus pe ultimul drum în oraşul său, Călăraşi.

Marius Vană, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Combatere Antidrog Ialomiţa, nu a avut niciodată vreun semn de boală. Toată lumea îl ştia un tânăr plin de viaţă şi promotor al unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Născut în Călăraşi, Marius Vană ar fi împlinit 34 de ani în luna august. Era căsătorit şi era tată al unei fetiţe de doi ani şi jumătate.

Mesaje de condoleanţe din ţară


Vestea morţii i-a şocat pe prietenii lui Marius. „Dumnezeu să îl ierte! O pierdere grea pentru familia lui, dar şi pentru toţi cei care l-au cunoscut. Un bun coleg şi un bun profesionist“, a comentat pe site-ul Adevărul de Seară Slobozia Alin Stan, colegul de muncă al lui Marius Vană de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Combatere Antidrog Călăraşi.

„Toate întrebările, la auzul veştii, au fost identice: care Marius? Marius al nostru? Şi continuă în speranţa că la final aflăm că cineva ne-a făcut o glumă proastă. Dar nu. Din păcate n-a fost o glumă...Şi acest adevăr crâncen doare. Marius a murit. Dumnezeu să te odihnească în pace, Marius“, a postat Veronica pe site-ul Adevărul de Seară Slobozia.

Şi colegii din ţară al lui Marius Vană au trimis mesaje de condoleanţe prin intermediul site-ul Adevărul de Seară Călăraşi. „Dumnezeu să-l ierte! Nu-mi vine să cred încă...Un om de nota zece, un coleg bun, prietenos, un adevărat profesionist! Dumnezeu să îl odihnească“ – Mirela Badiu, de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Combatere Antidrog Galaţi.

Slujba de înmormântare se ţine astăzi la Biserica Sânta Anastasia din Călăraşi, la prânz.


Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite