Percheziţii în Buzău şi Cluj, la domiciliile unor traficanţi de droguri de risc (Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziții în Buzău
Percheziții în Buzău

Procurorii şi poliţiştii au efectuat percheziţii, vineri dimineaţă, în judeţele Buzău şi Cluj, fiind vizate şase persoane suspectate de comercializarea de produse etnobotanice şi de trafic de droguri de risc. Au fost indisponibilizate un autoturism „de lux” şi importante sume de bani.

În perioada decembrie 2011 – iunie 2012, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au documentat activitatea infracţională a unui grup de şase persoane, care avea ca „preocupare” comercializarea de produse susceptibile a avea efect psihoactiv şi traficul de droguri de risc.

Cinci dintre membrii grupului, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, toţi din Buzău, sunt suspectaţi că au vândut pe raza municipiului Buzău produse etnobotanice, unul dintre ei vânzând şi droguri de risc (cannabis).

Produsele etnobotanice erau procurate de la o persoană din municipiul Cluj-Napoca şi, odată ajunsă în municipiul Buzău, „marfa” era porţionată şi vândută consumatorilor cu preţuri cuprinse între 25 şi 50 de lei.

În dimineaţa zilei de 8 iunie, au fost efectuate percheziţii la domiciliile membrilor grupului, şase în Buzău şi o percheziţie în judeţul Cluj, la care au fost angrenaţi poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Au fost indisponibilizate un autoturism „de lux” şi importante sume de bani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite