Cei de la salubritate au făcut buzoienilor un cadou în stil propriu de sărbătoarea Sf. Maria: mormane de gunoi la nas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că ziua de 15 august este declarată zi nelucrătoare, nici cei de la firma de salubrizare din oraş nu au muncit de Sfânta Maria.

Supărător este că nici nu şi-au luat măsuri din timp şi să-şi facă treaba cât mai aproape de această zi de sărbătoare, astfel că buzoienii, ale căror drumuri au trecut pe lângă tomberoanele din cartier, au avut de suportat mirosul greu şi au fost nevoiţi să facă slalom printre mormanele de gunoi adunate în cele trei zile nelucrătoare.


"Arată şi miroase îngrozitor, voiam să ieşim să facem un grătar de Sfânta Maria dar a trebuit să renunţăm, abia poţi să respiri la ce miros este de la gunoi. Este chiar dezamăgitor ce se întâmplă atunci când sunt zile libere, cred că numai la noi e posbil să ajungi să nu mai ai unde să arunci gunoiul", s-a plâns Adrian Roscot, un buzoian din zona Unirii.

Citeşte amănunte în ediţia de Muntenia a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul” (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite