“Războiul” găştilor pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Cartierelor la fotbal, competiţie organizată pe durata unei luni, de poliţiştii de proximitate, s-a încheiat în acest weekend, cu finalele pe categorii de vârstă.

La categoria „16 ani", au câştigat adolescenţii din Zona Industrială, care au învins echipa de pe Aleea Sporturilor cu scorul de 4 la 1. Finala mică a fost câştigată de cartierul Micro 14, care a trecut cu cinci goluri diferenţă de echipa din Dorobanţi 2, scor 7 la 2.
Pe primul loc la categoria „20 de ani" s-a clasat echipa din cartierul Broşteni, care a învins cu scorul de 2 la 1 echipa din Micro 14, meciul din finala mică fiind câştigat de echipa cartierului Simileasca, scor 8-7, cu echipa de pe strada Viitorului.

Competiţia „Cupa Cartierelor" a fost organizată în baza unui proiect ce are ca obiectiv şi oferirea unor alternative copiilor şi tinerilor, pentru petrecerea timpului liber în siguranţă.

Pe timpul turneului, peste 20 de echipe din tot oraşul au jucat pe terenul sintetic din complexul Metalul. Ca şi la celelalte meciuri, finalele au fost urmărite de aproximativ 200 de spectatori care au venit să îşi susţină favoriţii. Organizatorii evenimentului, Poliţia municipiului Buzău, Consiliul Judeţean Buzău şi F.C. Gloria Buzău, au acordat 29 de diplome de participare tuturor echipelor şi 20 de diplome de merit.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite