Trupa Veche concertează în această seară în "Cafeneaua Artiştilor" din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupeţii  vor cânta atât hit-uri realizate în "epoca" Vama Veche, cât şi după ruperea în două a celebrei formaţii.

Concertul din Cafeneau Artiştilor va începe la ora 21.00, preţul unui bilet fiind 15 lei.

În toamna lui 2006, „Vama Veche" s-a divizat în „Vama", compusă din Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Raul Kusak, Lucian Cioargă şi Dan Opriş, şi „Trupa Veche", cu Traian Bălănescu, Liviu Mănescu și Răzvan Lupu, cărora li s-au alăturat Bogdan Olaru, Doru Cincă şi Bogdan Sandu.

Istoria trupei Vama Veche şi apoi a celor două urmaşe ale acesteia a fost presărată cu scandaluri. În anul despărţirii, Traian Bălănescu, Răzvan "Lapi" Lupu și Liviu Mănescu au acționat în instanță membrii trupei Vama, pentru încălcarea drepturilor de autor asupra pieselor Vama Veche.

În urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie, pronunțată în martie 2010, Tudor Chirilă și trupa Vama nu mai aveau voie să interpreteze piesele din repertoriul Vama Veche fără acordul foștilor lor colegi de trupă. În vara anului 2010, cele două trupe formate ca urmare a despărțirii din 2006, Vama și Trupa Veche, au ajuns la un acord privind interpretarea cântecelor din vechiul repertoriu, ambele trupe putând să interpreteze aceste piese.

Cea mai însemnată realizare marca „Trupa Veche" este albumul „1907 km", lansat în 2007, cu care a obţinut premiul pentru cel mai bun debut discografic.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite