Buzău:Taberele de agrement, ocupate în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău:Taberele de agrement, ocupate în timp record
Buzău:Taberele de agrement, ocupate în timp record

Peste 200 de turişti din întreaga ţară vor sărbători trecerea dintre ani în cadrul centrelor de vacanţă Arbănaşi, Poiana Pinului şi Monteoru aflate în patrimoniul Direcţiei pentru Tineret din Buzău.

Pachetele de trei zile puse la dispoziţie de DJT Buzău în cele trei locaţii situate în zonele de deal şi de munte ale judeţului au fost ocupate până astăzi în proporţie de sută la sută.

Considerate drept adevărate oaze de linişte şi relaxare, cele trei locaţii au fost deosebit de atractive pentru clienţi, spun şefii direcţiei, mai ales din cauza preţurilor care au scăzut în 2009 cu aproape 10 la sută: 

„Ocuparea celor 250 de locuri în proporţie de sută la sută s-a făcut în timp record. Am avut disponibile câte 60 de locuri la Monteoru şi Arbănaşi şi 100 la Poiana Pinului. Din cauza crizei noi am făcut un efort să reducem preţurile. Dacă pachetul de revelion era anul trecut 495 de lei de persoană, anul acesta el a scăzut cu 50 de lei.Din acest motiv clienţii noştri tradişionali s-au grăbit să închirieze” a declarat Vioiu Cristi, directorul DJT Buzău.

Tinerii care vor petrece revelionul în cele trei centre de agrement din judeţul Buzău, au incluse în pachetul turistic pe lâgă cazare, mic dejun, prânz , cină şi două mese festive organizate pe 31 decembrie şi 1 ianuarie.

Cele trei baze de agrement din Buzău, au în dotare pe lângă încălzire centrală, baze sportive, cluburi tv şi săli de mese proprii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite