Vremea caldă i-a scos pe buzoieni la iarbă verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o iarnă lungă în care au dus dorul soarelui, cum s-a încălzit puţin vremea buzoienii au luat cu asalt parcurile iar câţiva dintre ei, mai curajoşi, s-au încumetat chiar la un grătar la iarbă verde, în împrejurimile oraşului.

De la debutul week-endului, când gradele din termometre au depăşit cu mult 15 grade Celsius, buzoienii au ieşit să se bucure de soare. Fie că au invadat parcurile unde s-au plimbat cu rolele, cu bicicletele sau la braţul partenerului, fie au ieşit la un grătar, chiar dacă adierea vântului îşi simţea făcută prezenţa.


"E drept că e devreme, nici nu a dat firul ierbii şi încă e frig dar nu mai aveam răbdare. Când am auzit prognoza meteo şi am văzut cât este de frumos afară nu am mai rezistat. Am luat copiii şi soţia în maşină, am mai vorbit cu câţiva prieteni şi am ieşit la un grătar. Stăm până ni se face frig şi plecăm spre casă dar ne simţim ca după hibernare", ne-a declarat buzoianul Viorel Stanciu.


Meteorologii ne anunţă că vremea frumoasă, cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius va mai dura câteva zile, aşa că avem timp să ne bucurăm din plin de venirea primăverii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite