Vor protesta fotbaliştii de la Gloria şi la meciul cu Tricolorul Breaza?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău întâlneşte astăzi, de la ora 17.00 în Crâng, pe Tricolorul Breaza, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii a II-a. Disputarea partidei stă încă sub semnul întrebării, după cum bine se ştie, după benerul de la partida cu Delta Tulcea şi începerea cu zece minute mai târziu a disputei de la Râmnicu Sărat, „glorioşii" „ameninţau" că vor boicota întâlnirea de astăzi, în semn de solidaritate cu

Totuşi, căpitanul Gloriei, Ştefan Leu a confirmat zvonul, dar a ţinut să-i liniştească atât pe suporteri, cât şi conducerea, că nu se va ajunge până acolo. De partea cealaltă, Raul Marincău a ţinut să le mulţumească coechipierilor pentru solidaritate, exprimându-şi totodată speranţa că situaţia financiară a clubului se va redresa, iar jucătorii se vor putea concentra exclusiv asupra fotbalului.


Revenind la partida de după-amiază, ea se anunţă una dificilă, întrucât gazdele nu traversează cea mai bună formă, iar oaspeţii vor veni să îşi vândă scump pielea. Nicolae Anton speră să îl folosească pentru prima oară în retur şi pe Ionel Boghiţoi, refăcut după accidentarea din perioada de pregătire.

Trebuie menţionat că Tricolorul pare să îşi revină în formă, obţinând două victorii cu cântec pe teren propriu, cu Delta Tulcea şi Steaua II Bucureşti. În cazul unui succes, Gloria poate urca două locuri în clasament, ţinând cont că Dunărea Galaţi şi FC Botoşani se deplasează la Brăneşti, respectiv Constanţa.

Întâlnirea dintre Gloria Buzău şi Tricolorul Breaza va fi condusă de o brigadă avându-l la centru pe Dragoş Teodor din Constanţa, ajutat la cele două margini de Joszef Peter din Sf. Gheorghe şi Gabriel Stroe din Piteşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite