Vom merge la Mall ca să ne actualizăm cărțile de identitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliberarea cărților de identitate și orice alte probleme legate de rezidența în municipiu vor fi rezolvate printr-o vizită sau mai multe în Galleria Mall. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Compartimentul Ghişeu Unic se vor muta, în curând, în centrul comercial amintit, într-un spaţiu care va fi închiriat de la o societate comercială din Bucureşti.

Consilierii locali PSD şi PNL au votat pentru un proiect de hotărâre în acest sens supus dezbaterii în şedinţa ordinară de ieri.

În expunerea de motive se arată că cele două servicii comunitare îşi desfăşoară, în prezent, activitatea într-un spaţiu insuficient şi neadecvat ca suprafaţă şi configuraţie, situat în imobilul în care funcţionează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, precum şi secţiile judeţene ale Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

„Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii acestor servicii publice este necesar un spaţiu cu suprafaţa cuprinsă între 250 şi 350 metri pătrați, compartimentat în mod corespunzător. La această dată, Primăria Municipiului Buzău nu dispune de spaţii libere, iar investiţia din strada Colonel Buzoianu nu poate fi realizată din lipsă de fonduri”, se mai arată în expunerea de motive.

Din aceste raţiuni, consilierii au închirierea unei suprafeţe de aprobat 271 metri pătraţi, situată la etajul 1 al Centrului Comercial „Galleria Buzău”, aflată în proprietatea SC „Beaufort Invest”S.R.L. Bucureşti, care va fi compartimentată şi amenajată de către proprietar.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite