Voleibaliştii de la Dacia trăiesc doar din indemnizaţiile de efort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţii de la Dacia nu mai au alte venituri
Băieţii de la Dacia nu mai au alte venituri

După cum se ştie, criza financiară, a lovit din plin voleiul buzoian. Jucătorii Daciei Buzău, în frunte cu căpitanul echipei, au ajuns la capătul răbdării. De altfel, între Adrian Grigore şi antrenorul Marian Boldişteanu a izbucnind un conflict deschis, spre finalul partidei pe care buzoienii au pierdut-o pe teren propriu în faţa ardelenilor de la Torpi Tg. Mureş, scor 0-3, care poate avea consecinţe grave, mergând până la id

Atitudinea elevilor lui Boldişteanu la meciul cu târg-mureşenii a fost catalogată de Boldişteanu ca fiind una normală în condiţiile în care aceştia nu şi-au mai primit banii de o bună perioadă de timp, unii dintre ei trăind efectiv din indemnizaţiile de efort.

„Din acest lot, numai 2-3 jucători au din ce trăi, restul numai din indemnizaţii. Le-am promis că recuperăm nişte restanţe, nu am reuşit, avem datorii mari pe ici şi colo. În deplasări au dus-o bine, au mâncat bine, e greu să gestionez o sumă care e mică. Le-a ajuns cuţitul la os pentru că în decembrie luau salarii de 25-30 de milioane, cât se poartă la jucători de valoarea lor, dar acum trăiesc dintr-o sumă modică", a declarat după partida cu Torpi, Marian Boldişteanu.

În acelaşi timp, tehnicianul buzoian pare să îi dea dreptate lui Grigore, chiar dacă duelul verbal dintre aceştia, în faţa spectatorilor, nu a fost unul de bun simţ.

„Diferendul cu Grigore se bazează pe faptul că am oprit în vara asta numai buzoieni şi acum vor să plece. Oamenii îmi cer dezlegarea în momentul în care nu sunt bani. Sunt echipe la divizia B la care sunt plătiţi mai bine, Suceava, Galaţi, CSM Bucureşti, o echipă cu bani foarte mulţi. Nu vreau să îi pierd, că asta e echipa cu care am promovat, mai puţin Mihai Ţiboacă. Obiectivul este să revenim în prima ligă, sunt echipe care nu m-au bătut, gen Zalău, care sunt în cupele europene. E strategia cu care am promovat. Zic încă odată, finanţarea la nivelul ăsta e destul de bună, dacă nu aveam datorii", a completat tehnicianul buzoian.

De partea cealaltă, Adrian Grigore pune ieşirea nervoasă la schimbarea făcută de Boldişteanu, nu pe seama acestui aspec ci pe cea financiară.

„Nu a fost problemă că am fost schimbat. Fiecare prinde o zi proastă. Problemele financiare reprezintă o problemă. Ne-a ajuns cuţitul la os şi nouă, aşa nu se mai poate. Să vedem ce o să facem. Sper să ne hotărâm săptămâna asta, să vedem ce decizie vom lua, o să ne consultăm cu domnul Boldişteanu, iar dacă nu se rezolvă nimic, încheiem orice colaborare şi ne despărţim pe cale amiabilă. Nu mai putem rezista. În ultimele trei luni am luat numai trei milioane. Avem şi noi o vârstă, vrem să facem ceva", s-a arătat total dezamăgit de situaţie, căpitanul echipei buzoiene, Adrian Grigore.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite