Voleibaliştii buzoieni sunt săraci lipiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia Buzău este din nou într-o situaţie disperată. Cu antrenorul bolnav şi doar cu o singură victorie în 13 etape, voleibaliştii buzoieni au rămas şi fără bani. Sumele alocate de Primarie s-au epuizat iar în contul clubului au mai ramas câţiva lei, pentru meciul cu Zalăul, care se va disputa duminică la Buzău.

Dacia Buzău a ajuns încet dar sigur la fundul sacului. Echipa masculină de volei mai are bani doar pentru meciul cu Zalăul, meci care se va disputa duminică în sala sporturilor din Buzău.

Antrenorul Marian Boldişteanu va fi prezent la meci, dar nu va sta pe bancă ci în tribune. Boldişteanu face un apel către cei care vor să ajute echipa pentru a nu risca neprogramarea în viitorul apropiat.

Boldişteanu nu-şi pune mari speranţe în meciul de duminică contra echipei din Zalău. Tehnicianul buzoian spune că formaţia din Ardeal vine la Buzău cu doi străini în echipă şi cu un antrenor de mare valoare.

În aceste condiţii, Dacia Buzău speră să ia măcar un set. Meciul dintre Dacia Buzău şi formaţia Remat Zalău se va disputa duminică seara de la ora 17.00, în sala sporturilor din Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite