Voleibaliştii buzoieni nu pot scoate mai mult de un set

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţii de la Dacia nu au putut câştiga mai mult de un set
Băieţii de la Dacia nu au putut câştiga mai mult de un set

Ambiţia şi dăruirea voleibaliştilor de la Dacia Buzău se pare că nu poate compensa lipsa de valoare, dovadă rezultatele obţinute în această ediţie de campionat. Eforturile lui Grigore şi Compania sunt concentrate asupra duelurilor cu contracandidatele la retrogradare şi pregătirea cât mai bună a forcing-ului de final, mai precis al play-off-ului care se va desfăşura după încehierea campionatului regulat.

Până atunci, elevii lui Boldişteanu încearcă să facă faţă tăvălugurilor adverse şi să obţină maximum din aceste dueluri, cel puţin un set pe meci. Aşa s-a întâmplat şi la partida de pe teren propriu disputată ieri în Sala Sporturilor, când, elevii lui Boldişteanu, au dat piept cu nemţenii de la VCM Piatra Neamţ.

La fel ca şi în tur, Dacia a dat impresia că poate reveni spectaculos prin câştigarea celui de-al doilea set. Conduşi de pe bancă de Georgiana Constantin buzoienii nu au reuşit mai mult şi din cauza greşelilor personale, în special la serviciu, opt astfel de gafe numai în setul trei.

Una peste alta, nemţenii s-au dovedit a fi mai buni scorul înregistrat pe tabelă la final, 3-1 (17, -23, 20, 18), fiind cel corect cu ceea ce s-a petrecut în teren.

Dacia Buzău: Dorojan-M. Ţiboacă, C. Ţiboacă, Gheorghiu, Oprea (Ghizdeanu), Homoc-libero.

Pentru Dacia deplasarea din etapa următoare, la Bucureşti, pentru confruntarea cu Dinamo, nu poate fi decât o simplă excursie, dat fiind poziţia din clasament a roş-albilor, dar şi de valoarea acestora din urmă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite