Vitezomanii şi beţivii, în atenţia poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care au băut înainte de a se urca la volan au fost lăsaţi pietoni
Şoferii care au băut înainte de a se urca la volan au fost lăsaţi pietoni

Poliţiştii rutieri au reţinut în numai câteva pre cinci premise de conducere şi au amendat peste 140 de şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Ca în fiecare zi de vineri, când numărul maşinilor care circulă pe Drumul European DN 2 E 85 creşte simţitor, oamenii legii au organizat o acţiune care i-a vizat pe vitezomani şi pe cei care conduc băuţi. Aseară, radarele au fost amplasate pe principalele artere de circulaţie, în total fiind prinşi 145 de şoferi care ce au depăşit limita legală de viteză. În funcţie de valorile indicate de radar, trei dintre vitezomani au rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile, iar ceilalţi au fost sancţionaţi cu puncte-amendă şi punctele de penalizare corespunzătoare abaterii comise.

Unul dintre vitezomani a fost prins în localitatea Oreavu. Este vorba despre un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani din Germania care circula cu 115 km/h. Şi femeile circulă cu viteză, iar acest lucru a fost demonstrat de o tânără de 26 de ani din Vadu Paşii care şi-a condus maşina cu 108 km/h pe DJ 203K.

Tot aseară, doi şoferi au fost prişi băuţi la volan şi ambii au fost amendaţi şi au rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, întrucât etilotestele au indicat valori de 0,22 mg/l şi 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite