Se pune de-o mineriadă la Gloria Buzău?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că nu are încă un sponsor serios care să o crediteze, echipa din Crâng rămâne în continuare una dintre atracţiile jucătorilor cu experienţă ce au ştate vechi de plată în primele două ligi.

Astfel, iminenta desfiinţare a Jiului Petroşani face ca mai mulţi „mineri" să-şi caute cât mai rapid altă echipă. Aşa se face că, în ultima perioadă, persoane importante din cadrul clubului minier i-au contactat, atât pe Dan Tulpan cât şi pe antrenorul Nicolae Anton, pentru a li se propune jucători, printre aceştia regăsindu-se cunoscuţii Luţu, Nogo sau Pârvu.

"Din câte se pare Jiul Petroşani se va desfiinţa iar oameni din conducerea clubului ne-au contactat pentru a ne propune câţiva jucători cu experienţă. Pentru noi nu poate decât să ne bucure, mai ales că avem câteva posturi încă deficitare şi aici mă refer la compartimentul defensiv. Aşteptăm până vineri când va fi hotărâtă soarta clubului din Petroşani", ne-a declarat Nicolae Anton, antrenorul grupării din Crâng.

În altă ordine de idei, Gloria Buzău a coborât astăzi de la Ciuta pentru a disputa pe „Cornel Negoescu" un prim meci amical important, în compania liderului seriei C3, Juventus Bucureşti.

"Lipsa partidelor amicale nu ne-a afectat deloc. Continuitatea pregătirilor la Ciuta ne-a asigurat acumulări fizice importante şi asta se va vedea în evoluţiile din retur. Potenţialul fizic trebuie să fie de cel puţin 70 la sută după o astfel de pregătire. Abia de acum în colo vom lucre la partea tehnico-tactică însă avem nevoie de terenuri bune fără zăpadă", a completat Nicoale Anton.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite