VIDEO Două camioane s-au ciocnit pe DN2 Euro 85, lângă Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autotrenuri au fost implicate într-un grav accident rutier, soldat cu un rănit grav, petrecut astăzi în localitatea Potârnicheşti. Evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare faţă de vehicului din faţa dar şi neadaptării vitezei la carosabilul umed.

Un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce tirul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier. Iulian Pompiliu Ordean are 37 de ani şi este din Sebeş, Alba. Astăzi conducea un tir cu remorcă dinspre Râmnicu Sărat către Buzău când, la un moment dat, pe acelaşi sens de mers şoferul unui autotren încerca să vireze la dreapta pe un drum lateral.

Bărbatul a încercat să evite coliziunea, dar pentru că era foarte aproape şi a derapat pe şoseaua umedă a intrat direct în remorca mastodontului din faţa sa.

Un localnic care a văzut cum s-a petrecut accidentul a sărit imediat să îl scoată pe şoferul rănit din maşină dar pentru că avea picioarele prinse sub scaun a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Şoferul rănit a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău. Caroseriile celor două camioane au ocupat jumătate din lăţimea carosabilului, iar traficul a fost afectat câteva zeci de minute.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite