Viaţa Mariei Tănase prezentată într-o piesă de teatru sau distracţie în noua discotecă- Recomandări pentru week- end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, buzoienii pot profita de zilele libere şi pot merge la teatru sau se pot distra în Discoteca Atlantis deschisă în aer liber în Parcul Tineretului.

Vineri


16.00 locul de joacă din Parcul Tineretului este locul cel mai potrivit pentru o ieşire în aer liber cu copiii. Aici sunt leagăne şi tobogane pentru toate vârstele. Cei mai mari şi adolescenţii au la dispoziţie în mijlocul parcului o pistă de role special amenajată.


18.00 Iubitorii de teatru o pot vedea pe Maia Morgenstern pe scena Teatrului „George Ciprian". Actriţa joacă în piesa „ Miss Daisy şi şoferul ei" a Teatrului Evreiesc de Stat. Spectacolul face parte din programul secţiunii oficiale a Galei „Vedeteatru" ce se desfăşoară la Buzău pe parcursul întregii săptămâni.


22.00 Prima seară de weekend poate fi dedicată distracţiei. În Pub-ul Queens poate fi retrăită atmosfera anilor 90, pe acordurile muzicii de atunci. Preţul biletului de intrare este de 10 lei pentru bărbaţi. Pentru doamne accesul este gratuit şi în plus primesc şi o băutură din partea casei.
Viaţa Mariei Tănase este reflectată într-o piesă de teatru pe care o echipă din cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" o prezintă vineri, în Summer Pub, de la ora 22.00. Mălina Andrei semnează scenariul şi regia.


Atlantis, cea mai mare discotecă în aer liber din estul ţării, aşa cum au catalogat-o DJ-ii, se deschide la 22.00, cu oferte speciale la băuturi. Complexul din Parcul Tineretului are o capacitate de 2000 de persoane.


Sâmbătă


10.00 Cei care doresc să se relaxeze după o săptămână de muncă pot alege Pensiunea „Casa cu tei" din staţiunea Sărata Monteoru. Pe lângă peisajul deosebit şi aerul curat specific zonei, turiştii se pot bucura de mâncărurile tradiţionale oferite de bucătăria pensiunii.


19.00 Gala „Vedeteatru" se încheie oficial cu piesa „Nişte fete" de Niel la Bute, producţie a Teatrului „George Ciprian". Este o seară festivă în care câştigătorilor ediţiei de anul acesta le vor fi decernate premiile şi se va sărbători înfiinţarea în urmă cu 15 ani a teatrului buzoian.


23.00 În Parcul Tineretului este organizat un concurs de street dance. Atmosfera va fi încinsă cu recitaluri de hip-hop. Distracţia este astfel asigurată pentru amatorii genului.

Duminică

11.00 O plimbare împreună cu prieteni ori familia prin Parcul Crâng este tocmai bună pentru cei care vor să îşi încarce bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. Punctele de atracţie sunt nu doar aleile parcului ci şi terasele unde se poate bea o bere sau un suc în aer liber.


16.00 După un tur al magazinelor din Aurora Shopping Mall, clienţii au ocazia să facă o pauză la cofetăria Eveliny. Sortimentele de prăjituri expuse în vitrina cofetăriei sunt diversificate şi pot satisface orice gusturi.


21.00 Seara de duminică este dedicată muzicii lăutăreşti. Amatorii de muzică de calitate sunt invitaţi să îl asculte pe Doru Zamfir,cel mai mare acordeonist al lumii. Artistul concertează împreună cu taraful său în Summer T essence Pub. Preţul unui bilet de intrare la concert este de 10 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite