Vezi aici unde îţi poţi petrece minivacanţa de 1 mai!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensiunile din Braşov, Sibiu, Mureş şi Praid promit mâncare ca la mama acasă şi distracţie pentru turişti. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cazarea porneşte de la 50 de lei pe noapte şi poate depăşi 200 de lei în cazul hotelurilor de lux.

În pensiunile din zona Bran-Moeciu, turiştii au şansa să petreacă un 1 Mai tradiţional, cu grătare, drumeţii şi plimbări cu căruţele trase de cai. Anul acesta, şi cazarea este la super-ofertă.
Turiştii pot opta între cazarea la vilele şi pensiunile din zona Bran-Moeciu, unde trebuie să scoată din buzunar între 50 şi 60 de lei de persoană pe zi, cu trei mese incluse, sau între cazarea la pensiunile de două şi cinci margarete, unde cazarea costă între 60 şi 180 de lei, pe noapte. Aceleaşi preţuri sunt valabile şi pentru firmele care vor să-şi ducă angajaţii la un team-building, de 1 Mai „muncitoresc".
Turiştii care vor alege Mărginimea Sibiului pentru mini-vacanţa de 1 Mai vor fi întâmpinaţi cu oferte care mai de care mai deosebite şi vor plăti, în medie, câte 100 de lei, pentru fiecare noapte de cazare.
La pensiunea „Norica", din Gura Râului, de exemplu, un sejur din 29 aprilie până pe 1 mai costă 230 de lei, de persoană. „În seara dinaintea zilei de 1 Mai vom organiza o cină muncitorească, în aer liber, în cadrul căreia vom pregăti mici, ceafă, aripioare, cartofi la disc, bere şi rachiu", spune Norica Gligorea, administrator pensiune.
Oferte tentante sunt şi la Sălişte. La „Casa cu livadă", de exemplu, un sejur costă 300 de lei. Pachetul include trei nopţi de cazare cu demipensiune.

Picnic la Sovata


În cazul în care vă doriţi un 1 Mai în cea mai frumoasă staţiune din Mureş, puteţi opta pentru Daniubius Spa Resort sau hotelul balnear Brădet, unde două nopţi cu demipensiune costă 329 de lei, respectiv 189 de lei. Oferta include acces la bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi şi saună. În perioada 30 aprilie-1 Mai, hotelierii vor organiza picnicuri pe malul lacurilor sărate. Cazarea la pensiunile din Sighişoara variază între 65 de lei (Andrea Maria) şi 230 de lei (Hotel Sighişoara - mic dejun inclus), în timp ce un pat la hostel costă în jur de 40 de lei la Burghostel, în funcţie de numărul de turişti care se cazează în camere
Localitatea Praid este cunoscută pentru mina de sare şi pentru peisajele minunate. Cu 796 de lei de persoană, la Pensiunea Ştefania, veţi putea petrece trei zile de neuitat cu vizitarea salinei, a cetăţii Rabsonne şi cu iniţiere în olărit, pregătirea gulaşului unguresc, plus vizitarea stânelor din zonă. Cazarea şi masa sunt incluse în preţ.

Distracţie pe Valea Prahovei


Sinaia rămâne cea mai scumpă dintre staţiunile de pe Valea Prahovei. Pentru a-şi atrage clienţii, hotelierii le oferă acces gratuit la centrele spa din interiorul unităţile de cazare. La o pensiune de trei stele din Sinaia, cazarea costă 80 de lei pe zi. La Hotel Rina Sinaia, un weekend în doi de 1 Mai costă 349 de lei de persoană.
La Buşteni, la o pensiune de patru stele, turiştii vor plăti 220 de lei pentru două nopţi într-o cameră dublă standard. Tariful include mic dejun bufet suedez, acces SPA şi parcare gratuită. Cei care vor să petreacă minivacanţa de 1 Mai la Azuga trebuie să plătească 100 de lei pe noapte, pentru minimum două nopţi de cazare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite