Veste proastă pentru râmniceni. Din septembrie, vin la Buzău ca să susțină proba practică a examenului auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Râmnicenii au avut posibilitatea să susțină la ei acasă proba practică a examenului auto doar un an de zile. Prefectura anunță printr-un comunicat de presă că suspendă această opțiune de la 1 septembrie 2012.

”Prin Ordinul Prefectului nr.379/ 13.07.2012, începând cu data de 01.09.2012 se suspendă examenul la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto în municipiul Râmnicu Sărat. Candidații care au domiciliul sau reședința pe raza județului Buzău în municipiul Râmnicu Sărat și împrejurimi vor fi programați pentru susținerea examenului la proba practică în municipiul Buzău începând cu data de 01.09.2012”, se arată în comunicatul de presă al Prefecturii.

Ordinul are la bază rata de promovabilitate foarte scăzută a viitorilor șoferi râmniceni, din cauza traseului cu grad de dificultate sensibil mai mic decât cel din municipiul Buzău, precum și un mai bun control asupra examinatorilor astfel încât să fie înlăturată orice cu privire la corectitudinea promovării candidaților din Râmnicu Sărat.

Râmnicenii au putut susține proba ”de oraș” a examenului auto pe străzile municipiului Râmnicu Sărat din 1 aprilie 2011.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite