Vedete grăbite, prinse de radar în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Deneş este DJ-ul trupei Fly Project
Dan Deneş este DJ-ul trupei Fly Project

A "zburat" pe o şosea din Buzău şi a rămas fără permis pentru 90 de zile. Asta a păţit Dan Deneş, DJ-ul trupei Fly Project, în acest weekend. El a fost prins circulând cu 152 kilometri pe oră, pe E 85, în afara localităţii Racoviţeni. Într-o altă maşină înregistrată de radar circulând cu viteză excesivă se afla cântăreţul de manele, Vali Vijelie, însă pe scaunul din dreapta şoferului.

În acest weekend, aparatele radar amplasate pe arterele de circulaţie din Buzău au înregistrat 269 autovehicule ce rulau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise. Recordul negativ a fost stabilit de un bucureştean de 34 de ani care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a condus un autoturism cu 154 de kilometri pe oră pe DN2 E85, în localitatea Limpeziş. Pe scaunul din dreapta se afla manelistul Vali Vijelie.

La o distanţă destul de mică de acesta, s-a afla un tânăr de 29 de ani, din Buzău, al cărui autoturism a intrat cu 150 kilometri pe oră în raza de acţiune a radarului amplasat de poliţiştii Biroului Rutier Buzău pe Aleea Industriei din municipiul Buzău.

Pe lângă punctele-amendă aplicate, faţă de 13 vitezomani a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Nouă dintre aceştia şi-au condus autovehiculele cu viteze cuprinse între 152 kilometri pe oră şi 169 kilometri pe oră pe DN2 E85, în afara localităţilor, în timp ce autovehiculele celorlalţi patru au fost înregistrate cu peste 100 kilometri pe oră în localităţi.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite