Vânătoarea de trufe devine tradiţie în pădurile din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care doresc să îşi petreacă timpul liber într-un mod aparte în care vor avea parte de mişcare, distracţie şi cursuri de gastronomie pot lua parte la un eveniment exclusiv, în cadrul căruia se va descoperi lumea secretă a trufelor. Evenimentul este organizat de Monteoru Renaissance şi va avea loc sâmbătă, 15 ianuarie la noua locaţie de la Cabana Izvoranu amplasată în pădurea buzoiană într-un cadru de basm.

Odată ajunşi la cabană, participanţi la programul "Aventuri culinare buzoiene, descoperiţi lumea trufelor" vor fi familiarizaţi cu lumea vânătorii de trufe de către preşedintele Asociaţiei Căutătorilor de Trufe din România, Dan CAutiş, după care vor pleca la vânătoare de trufe în pădure însoţiţi de profesionişti şi câini antrenaţi special.

După plimbarea în pădure turiştii vor degusta produse regionale buzoiene şi vor participa active la Cursuri de gătit Gourmet cu bucătarul Daniel Wendorf. Aceştia vor fi învăţaţi cum să pregătească o cină cu trufe şi apoi vor gusta din ceea ce au gătit. Pentru mai multe informaţii şi înscrieri în program puteţi contacta preşedintele Asociaţiei Monteoru Renaissance, Juranda Kirschner, prin intermediul info@travelbuzau.com.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite