„Vacanţe la ţară” cu tarifele de acum doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de pensiuni din judeţ încearcă să rămână în circuit şi în extrasezon, atunci când turiştii nu se înghesuie să le treacă pragul. Programul „Vacanţe la ţară”, derulat începând de săptămâna aceasta până la jumătatea lunii iunie, este soluţia găsită de ANTREC, organizaţia care le reprezintă interesele, pentru atragerea de clienţi.

Cu doar 150 de lei de persoană la o pensiune de două margarete sau 195 de lei în pensiuni clasificate cu trei margarete, persoanele cu venituri modeste pot petrece o săptămână în zone pitoreşti.
„Am păstrat neschimbate tarifele de acum doi ani. Încercăm să promovăm zona şi prin programe speciale, prin oferte adaptate situaţiei economice actuale”, ne-a declarat Cristina Partal, preşedinte ANTREC România. La nivelul judeţului Buzău s-au înscris în program pensiuni din Sărata Monteoru, Chiojdu, Varlaam, Frăsinet (Calvini), Siriu, Ciuta şi Vintilă Vodă.

Nu toţi proprietarii de pensiuni sunt de acord să participe la program în aceste condiţii de tarife. Ei şi-au făcut bine socotelile şi au ajuns la concluzia că „Vacanţe la ţară” nu constituie o afacere rentabilă din cauza tarifelor prea mici pentru ei, aşa că preferă să stea cu camerele goale. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite