Va fi sau nu vai fi grevă la Spiru Haret? - Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Greva profesorilor din Liceul Pedagogic "Spiru Haret", pe care sindicaliştii au anunţat-o pentru prima zi a acestei săptămâni, este subiectul cel mai dezbătut de jurnalişti, în ediţiile zirelor locale de luni.

Profesorii Liceului Pedagogic schimba foaia de astazi si declanseaza greva pe termen nelimitat

Liceul Pedagogic din municipiul Buzau si-ar putea inchide portile, incepand de astazi. Cel putin asa anuntau la finele saptamanii liderii de sindicat din liceul mentionat care precizau recurg la o astfel de masura, in semn de protest fata de salariile primite pe luna februarie. (Jurnaluldebuzau.ro)

Vaccinul contra cancerului de col uterin o sperietoare pentru tinerele buzoience

Campania de vaccinare impotriva cancerului de col uterin nu are succesul scontat in randul tinerelor buzoience. (Jurnaluldebuzau.ro)


Din lipsa banilor, îngrijirile la domiciliu vor fi înlocuite cu frecţii şi ventuze

Bugetul alocat în acest an, la nivelul judeţului, îngrijirilor la domiciliu, este cu şase procente mai mic decât cel din anul trecut, când s-a epuizat în luna august.Aceasta în ciuda declaraţiilor oficialilor Ministerului Sănătăţii privind importanţa respectivului domeniu.În plus, din acest an, şi îngrijirile bolnavilor în fază terminală vor intra tot în categoria îngrijirilor la domiciliu. (Viata Buzaului)

De astăzi, pădurea intră în perioada de sărbătoare

Ca în fiecare an, între 15 martie şi 15 aprilie se sărbătoreşte "Luna Pădurilor" sau "Luna plantării arborilor", cum este denumită mai nou. În această perioadă, Direcţia Silvică Buzău  şi ocoalele silvice din judeţ vor desfăşura o serie de acţiuni care vor avea ca finalitate plantarea de arbori şi curăţarea suprafeţelor de pădure pe care le au în grijă. Împăduririle se vor face fie cu ajutorul unor firme specializate, cu care Direcţia Silvică are contracte încheiate, dar şi cu voluntari ai unor şcoli şi licee buzoiene, ONG-uri şi angajaţi ai DS Buzău.(Viata Buzaului)



Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite